21 des 2021

Rundskriv 08/ 2021

Oslo, 15.12.2021

Rundskriv nr. 08 / 2021

 

Telia sin oppgradering av tv / datanettverk

Telia er nå nesten ferdig med kabling på våre husvegger. Neste etappe i dette prosjektet er at det må graves i grøntanlegg og over asfalt på noen steder. Det vil foregå i siste halvdel av desember og vi håper de er ferdig med dette før jul. Vi henstiller derfor til beboerne om å kjøre minst mulig inn i borettslaget mens dette pågår, for å gjøre jobben mest mulig smidig uten avbrytelser for alle parter. Veier vil sannsynligvis bli sperret av, under dette arbeidet i perioder.

 

 

Protokoll etter Ekstraordinær generalforsamling den 23 11 2021

Protokoll etter Ekstraordinær generalforsamling blir lagt ut på vår hjemmeside www.sfjeldstad.no Dersom noen ønsker en papirutgave av den så gi styret en mail, SMS eller lapp i vår postkasse at dette ønskes, så vil du få den der.

 

Avlesning av strømmålere i garasjene

Styret ber om at beboerne leser av sine strømmålere i garasjene, og legger lappen i styrets grønne postkasse innen året`s utgang. Dersom styret må lese av din måler vil et gebyr på kr. 200.- bli plusset på fakturaen uansett forbruk eller ei. Se baksiden av denne lappen.

 

Julegrantenning i borettslaget

 

Året`s julegrantenning gikk tradisjonelt av stabelen den første søndag i advent. Det var masse barn og voksne til stede og orkesteret spilte julesanger og nissen kom også på besøk. Til slutt var det kanefart rundt i borettslaget med vogn og to hester. Dette var et fint tiltak som mange små og store satte pris på. Om det blir vinter i år som vi håper, blir det skirenn på nyåret opplyser MU.

Vi takker Miljøutvalget for et flott arrangement.

 

 

 

Styret vil få ønske alle våre beboere en riktig fin adventstid,

gledelig julefeiring og et godt nytt år!

 

Styret