19 des 2017

Rundskriv 2017/09

                                                                               Oslo, 20.12.2017

 

Rundskriv nr. 9/2017

 

Elbiler / Hybridbiler  

Etter møte og befaring med vår elektriker, er det kommet et foreløpig absolutt krav, og det er at ingen bokser / ladeapparat skal henge i ledningen / stikkontakten.  Det er en stor årsak til branner at stikkontakten blir dratt i stykker og påfølgende lysbue og brann. Han sier at det svakeste punkt i vårt system er stikkontakten. Få ladeboksen hengt opp på en eller annen måte. Et par skruer, og remmer/ bagasjestrikker eller lignende løser problemet.  Dette må gjøres snarest mulig og senest ved utgangen av året.  

Juletrehenting 

Det blir hentet juletrær i EM og TN vei lørdag 6. januar 2018 i tidsrommet 11.40 – 12.20, får vi opplyst fra Renovasjonsetaten.

Hundelufting  

Lufting av hunder foregår stadig enklere i vårt borettslag. De løper løse og lufter seg selv.  Styret vil atter en gang få minne om våre Husordensregler Punkt 7 – 7.4 i denne sammenheng, og ber alle hundeeiere og/eller nyinnflyttede beboere med hund om å sette seg inn i reglene som gjelder. Det er dessuten full båndtvang på denne tiden av året.

Brannfare i juleforberedelsene    

Husk brannfaren i denne søte juletid. Vi bor i trehus og vi må være ekstra påpasselige i denne tiden hvor levende lys og dekorasjoner er populært. Finn fram brannteppet som vi delte ut for noen år siden, hvis det ikke henger på fast plass, så du har det for hånden.  Ikke sett telys direkte på brennbare flater, slå av juletrebelysningen på natten.

De aller fleste har vel byttet til kalde lyspærer av alle typer, så det er jo et tiltak i seg selv, men pass på levende lys.

 

Målet med fagseminaret er å skape en felles møteplass for nysgjerrige energi-interesserte. Med det så vil styret få ønske alle våre beboere, store og små, en riktig fredfull julefeiring og et riktig godt nytt år.