22 aug 2018

Rundskriv 2018/06

                                                                                                                             Oslo, 23.08.2018

 

Rundskriv nr.06 / 2018

 

Brannslokkere

Det er noen beboere som ikke har hentet sin nye brannslokker som er innkjøpt av borettslaget.  Det blir ny utdeling onsdag 12. september 2018 kl. 18-19.

Stedet er det samme som beisutdelingen foregår, ved traktorgarasjen i EM vei.

 

Parkeringsplasser

Borettslaget har for tiden ingen på venteliste på parkeringsplassutleie.  Dette er første gang på mange år.  Derfor har vi flere plasser omgående til leie for kr. 200.-  pr. mnd. med strøm

 

Grøntavfall

Det er blitt nye regler for tømming av søppel og grøntavfall. Det er kun klare gjennomsiktige sekker som blir akseptert ved avfallstasjonen når de leveres.  Det betyr at alle sekker som legges i grøntavfallshengeren må være av denne type.  Ingen sorte sekker godtas ved innkjøring på området.

 

Terrasser / treplattinger

Ved rehabilitering av øst- og vestvendte vegger, viser det seg at plattinger er bygget oppe på panelveggene. Dette er en veldig dårlig løsning med tanke på råte i våre vegger. Det er også betydelig ekstra arbeid å rehabilitere når en må fjerne deler av gulvet for å få byttet veggene.

Det er heller ikke smart å lage skult inngang for maur og mus, som er umulig å oppdage når de går inn i veggene på husene. Det skal være minimum 5 cm av grunnmuren som skal synes mellom vegg og platting / terrasse under panelet. Beboere som har planer om bygging, bl.a. terrasser/treplattinger, skal kontakte styret for veiledning.

 

 

Elektroarbeid

Det vil foregå arbeid på deler av elektrosiden i garasjeanlegget i EM i neste uke, dvs. 27, 28 og 29. august. Det vil bli varierende /ingen tilgang på strøm i anlegget i denne tiden.

 

Styret