7 nov 2018

Rundskriv 2018/07

                                                                                                                             Oslo, 17.10.2018

 

Rundskriv nr. 07 / 2018

 

Snømåkere

Borettslaget trenger i år som tidligere, ungdom eller pensjonister til snømåking og strøing av  trapper og gangveier tilknyttet disse.  Betaling er vaktmesterassistentlønn,   kr 100 / kr.130 pr time.   Månedlig beredskapslønn utbetales i tillegg med kr  650.- pr mnd.                       

Kontakt Else Berit Berger Tlf  91 12 72 21  om du er interessert i å tjene penger.

 

Grøntavfallskjøring

Siste dato for kjøring av grøntavfall blir i år ONSDAG 31 OKTOBER 2018. Ikke legg sekker i området etter denne dato.  

 

Utelys  

Styret minner om at utelyset skal være tent etter mørkets frembrudd. ( se våre husordensregler )

 

Tømming av utevannskran

Da er høsten her og tid for tømming av utevannet er på tide. Om du er usikker på hvordan dette gjøres, ta kontakt med naboen eller styret for veiledning. Det er ditt ansvar å få dette gjort, for å forhindre at det blir frostskader på rør og kraner. Skriftlig veiledning kan fåes av styret. (se ellers våre husordensregler)

 

Klipping av busker

Det har alltid vært praksis at beboerne sørger for klipping av prydbusker foran sin egen leilighet mot veien.  Få dette gjort så vi slipper å ha busker hengende ut i veien når snøen kommer. Dette er nødvendig for at snøbrøyting kan foregå, og uten at veien blir smal og trang i vintermånedene.

 

Salg av  bilhenger

Styret har vedtatt å gå til innkjøp av ny bilhenger.  Denne har totalvekt på 750 kg og kan dras av selv de letteste biler.  Ellers har den samme mål og høyde som den gamle hengeren.

Styret legger derfor ut den gamle til salgs i borettslaget for den som ønsker å kjøpe den. Vi har hatt den til takstvurdering og det må byttes gulv pluss noe annet småtteri. Kostnadsberegnet til Kr. 7000 - 8000 for å få den i brukbar stand i følge forhandler.  Vi ønsker lukket bud innen 31. oktober kl. 24.00 i styrets grønne postkasse ved styrerommet.

 

Styret