27 mar 2020

Rundskriv 2020/02

                                                                                                                                    Oslo, 25.03.2020

 

Rundskriv nr. 02 / 2020

 

--. Grovfeiing 2020

Det er bestilt grovfeiing av våre veier  i uke 14,  nærmere bestemt  mandag 30 mars.

Vi ber beboere om å feie foran sin bolig inn mot midten av veien for å få tatt med mest mulig av strøgrusen nå, så blir det mindre til dugnaden i april.

 

 

--. Kontorvakt i april

Styret avlyser kontorvakten  første mandag i april. Denne dagen er i påskeuka og det er corona osv.  Vår generelle  erfaring  er dessuten at det er lite behov for kontorvakt da det er på mail de fleste  henvendelsene kommer.

 

 

--.  Utsettelse av ordinær generalforsamling

Obos varsler at ordinær generalforsamling som avholdes i april kan bli utsatt til i juni mnd. Dette på grunn av den ekstraordinære situasjonen vi nå befinner oss i forbindelse med coronavirus.

 

 

--. Mistede nøkler

Styret har i løpet av noen år fått innlevert nøkkelknipper av diverse art, fra beboere og andre som har funnet disse i området. Henvend deg til  tlf. 95148081 om du savner noe så får du et bilde av en samling knipper  og er det noe du mener er ditt så er det mulig å få hentet det på styrekontoret.

 

 

--. Bytte til større søppelkasse

Beboere som vil ha en søppelkasse som rommer 100 liter mer enn den vi har i dag, mot et tillegg i sin felles innbetaling på kr.160,- som renovasjonsvesenet forlanger, er mulig å få organisert fra Obos sin side.  Gi oss en liten mail eller SMS til tlf. 951 48 081om du fortsatt er interessert.

 

 

--. Ruskendugnad og container i april

Vi bestiller container  den 15 og 16 april for innsamling av avfall bortsett fra blant annet , bildekk, elektrisk avfall, maling,  gips og grønt avfall i denne containeren.

           

Ruskendugnad  for beboerne  med raking og feiing av felles veier og områder er bestemt

til den 28 april for tun 1, 2 og 3 og 29 april for tun 4, 5 og 6.  Håper alle beboere kan bidra.

 

 

Styret.