26 nov 2020

Rundskriv 2020 / 07

                                                                                                                             Oslo, 25.11.2020

Rundskriv nr. 07 / 2020

Julegrantenning i borettslaget

Grunnet koronasituasjonen og gjeldende smittevernregler, vil den tradisjonelle julesamlingen i borettslaget med grøtfest og kanefart dessverre ikke bli avholdt i år.  Vi håper å komme sterkere tilbake med felles arrangementer så snart situasjonen tillater det, og ber om forståelse for at det blir vanskelig i år. Julegranen tennes 29. november klokken 18.00. De som ønsker det er selvsagt velkommen rundt ballbingen for å se på.

                                                                                  Miljøutvalget i Søndre Fjeldstad brl.

 

Ventilasjon

Styret har bestilt rensing av våre ventilasjonskanaler i alle boenheter. Beboere blir kontaktet direkte av «Aktiv ventilasjonsrens AS», som skal inn i alles boenheter. Dette vil bli utført i januar 2021. 

 

Info om rehabiliteringsplan

Vi har inngått avtale om utarbeidelse av tilstandsrapport fra Selvaag Prosjekt, for å bruke i forbindelse med rehabiliteringsplanen som vi tenker å presentere våren 2021. Befaring er foretatt, og den er under utarbeidelse.

 

Vindu og dør - vedlikehold

Vi vil oppfordre beboere til å vedlikeholde bevegelige deler i sine vinduer og dører. Håndtak, låser og alle bevegelige deler trenger ørlite vedlikehold for å fungere som det skal. En dråpe »verktøy på boks» (type CRC eller WD 40) eller vanlig sykkel- /symaskinolje er supert for å smøre bevegelige deler i vinduer og dører. På terrassedørene finner du noen hull på skinnen som låser døren mot karmen. Der inne er det små bevegelige deler som er meget viktig at blir smurt år om annet. Lister rundt vinduer og dører trenger også smøring med samme stoff som brukes på bildører på vinterstid.  Gjør du denne jobben, vil du merke stor forskjell på dine vinduer og dører.

 

Vi vil ønske alle våre beboere en riktig fin adventstid med en fredelig julefeiring og et riktig godt nytt år - til tross for den situasjonen vi befinner oss i.

Målet med fagseminaret er å skape en felles møteplass for nysgjerrige energi-interesserte.

 

Søndre Fjeldstad borettslag

Styreleder

 

 

 

 

Borettslaget  sine  hjemmesider

Vi viser til www.sfjeldstad.no . Under «meny» finnes «A-Å» hvor mye nødvendig info løpende legges inn.

Beboere bes om å holde seg oppdatert.